Over onze zonnepanelen

Glas-glas zonnepanelen

Wij maken gebruik van 440w glas-glas bifacial zonnepanelen met halve cel topcon technologie van het merk Bluesun. Dit paneel kenmerkt zich door zijn uitstekende prestaties, met een module efficiëntie van 22.53%, dit is momenteel de top qua haalbare efficiëntie. 

Onze zonnepanelen zijn bifacial, wat betekent dat de zonnepanelen zowel aan de voorkant als de achterkant zonlicht op kunnen nemen. Dit kan positieve impact hebben wanneer de zonnepanelen op bijvoorbeeld een witte ondergrond gemonteerd worden, of als er water in de buurt van de zonnepanelen is waar zonlicht op weerkaatst.

De panelen zijn gemaakt van een glas-glas constructie, wat betekent dat ze sterker zijn dan glas-folie panelen en minder snel gebreken vertonen zoals vervaging van het paneel oppervlak of micro cracks (haarscheurtjes in het paneel). Beide factoren kunnen voor opbrengstverlies zorgen waardoor het systeem sneller degradeert in opbrengst dan verwacht en wellicht eerder vervangen dient te worden.

Een koud zonnepaneel in de zomer betekent een hogere opbrengst. De glas-glas zonnepanelen die wij gebruiken worden minder warm in de zomer ten opzichte van glas-folie zonnepanelen, wat betekent dat ze een hogere opbrengst genereren.

Goed verzekerd met de garanties van Energierijk Ondernemen.

De zonnesystemen van Energierijkondernemen zijn robuust en gemaakt om het Nederlandse klimaat te trotseren.

Toch is het altijd mogelijk dat er tijdens de fabricage in de fabriek of bij de installatie op uw dak een foutje gemaakt wordt. In dit geval is het natuurlijk fijn dat u verzekerd bent van de garanties die u bij het zonnesysteem krijgt. Maar welke garanties krijgt u eigenlijk als u een zonnesysteem aanschaft bij Energierijk Ondernemen? We vertellen het hieronder. 

25 jaar volledige productgarantie op de zonnepanelen

Mocht er binnen 25 jaar na aanschaf van het zonnesysteem een defect of storing optreden bij een van de zonnepanelen, wordt deze kosteloos, snel en vakkundig opgelost door een van onze monteurs. Ook na deze garantieperiode staan we altijd klaar om samen te kijken naar een gepaste oplossing als er een defect of storing optreedt.

30 jaar vermogensgarantie op de zonnepanelen

Los van de 25 jaar productgarantie krijgt u bij Energierijk Ondernemen ook een 30 jaar vermogensgarantie. Dit houdt in dat we garanderen dat de zonnepanelen gedurende 30 jaar niet meer dan 0.4% van hun originele Wattpiek vermogen zullen verliezen door slijtage.

10 jaar productgarantie op de omvormer

Mocht er binnen 10 jaar na aanschaf van het zonnesysteem een defect of storing optreden bij de omvormer, wordt deze kosteloos, snel en vakkundig opgelost door een van onze monteurs. Ook na deze garantieperiode staan we altijd klaar om samen te kijken naar een gepaste oplossing als er een defect of storing optreedt.

2 jaar volledige Installatiegarantie

Los van de 2 jaar volledige productgarantie geven we nog 2 jaar volledige installatiegarantie. Wanneer er door een foutieve installatie een storing of defect optreedt in het zonnesysteem, wordt deze kosteloos, snel en vakkundig opgelost door een van onze monteurs.

Onze zonnesystemen

Dit zijn de meest gekozen pakketten. Weet u nog niet welk pakket voor u geschikt is? We denken graag met u mee. Neem contact op.

Altijd inzicht met de monitoring app

Met de handige monitoring app kunt u in real-time de opbrengst van de zonnepanelen bekijken, ook kunt u de opbrengst terug zien van de afgelopen periode. Dit is bijvoorbeeld handig om te bepalen wanneer u het beste stroom kunt gaan gebruiken van de zonnepanelen. 

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Veel gestelde vragen

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen