Zonnepanelen Nieuw Vennep

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor zonnepanelen installatie in Nieuw Vennep? Energierijk Ondernemen is jouw lokale expert voor hoogwaardige zonnepanelen en professionele installaties in Nieuw Vennep. 

Zijn zonnepanelen in 2024 een slimme investering in Nieuw-Vennep?

Ja, zonnepanelen blijven ook in 2024 een slimme investering voor huiseigenaren in Nieuw-Vennep. Ondanks de veranderingen in de terugleververgoeding en andere marktomstandigheden zijn er meerdere redenen waarom de aanschaf van zonnepanelen nog steeds voordelig is: 

De Voordelen van Zonnepanelen in Nieuw Vennep

 1. Kostenbesparingen op lange termijn:
  • Zonnepanelen hebben een levensduur van minstens 25 jaar, wat betekent dat u na de terugverdientijd jarenlang profiteert van gratis energie.
  • De recente prijsdalingen van zonnepanelen zorgen voor een kortere terugverdientijd, meestal tussen de 4 en 8 jaar.
 
 1. Milieuvoordelen:
  • Door zelf energie op te wekken, vermindert u uw ecologische voetafdruk en draagt u bij aan een duurzamere toekomst.
 
 1. Financieringsmogelijkheden:
  • Er zijn verschillende manieren om zonnepanelen te financieren, zoals via een bouwdepot. Dit kan aantrekkelijk zijn omdat het helpt de initiële kosten te spreiden.
 
 1. Betrouwbaarheid en garanties:
  • Het gebruik van gecertificeerde installateurs en uitgebreide garanties (tot 30 jaar op vermogen) bij Energierijkondernemen zorgen voor een betrouwbare investering en langdurige zekerheid.
 

Professionele installatie en garanties

Kies voor een bedrijf dat werkt met InstallQ-gecertificeerde monteurs en de nieuwste NEN-normen volgt. Dit zorgt voor een veilige en professionele installatie. De garantieregelingen die energierijkondernemen geeft, zoals 25 jaar productgarantie op zonnepanelen, 30 jaar vermogensgarantie, 10 jaar garantie op de omvormer en 2 jaar installatiegarantie, bieden extra zekerheid. 

Onze zonnesystemen

Dit zijn de meest gekozen pakketten. Weet u nog niet welk pakket voor u geschikt is? We denken graag met u mee. Neem contact op. De onderstaande zonnepanelen kun je bij ons laten installeren.

Onze garanties voor zonnepanelen in Nieuw-Vennep

25 jaar volledige productgarantie op de zonnepanelen

Eventuele defecten of storingen lossen wij binnen 25 jaar kosteloos op. Ook na deze periode bieden wij ondersteuning bij problemen.

30 jaar vermogensgarantie op de zonnepanelen

Wij garanderen dat de zonnepanelen gedurende 30 jaar niet meer dan 0,4% van hun oorspronkelijke vermogen per jaar verliezen door slijtage.

10 jaar productgarantie op de omvormer

Als er binnen 10 jaar een defect optreedt bij de omvormer, lossen wij dit kosteloos op. Ook na deze garantieperiode blijven wij ondersteuning bieden.

2 jaar Installatiegarantie

Naast de productgarantie bieden wij 2 jaar garantie op de installatie. Problemen door foutieve installatie worden kosteloos opgelost.

Altijd inzicht in je zonnepanelen met de monitoring app

Met de handige monitoring app kun je in real-time de opbrengst van de zonnepanelen bekijken, ook kun je de opbrengst terug zien van de afgelopen periode. Dit is bijvoorbeeld handig om te bepalen wanneer je het beste stroom kunt gaan gebruiken van de zonnepanelen. 

Wil je Zonnepanelen Laten Installeren in Nieuw-Vennep?

Als u overweegt zonnepanelen aan te schaffen, kunt u een offerte aanvragen om een gedetailleerd beeld te krijgen van de kosten en besparingen specifiek voor uw situatie in Nieuw-Vennep.

 

Samenvattend blijven zonnepanelen in 2024 een slimme investering in Nieuw-Vennep, zowel financieel als ecologisch. De combinatie van dalende prijzen, aantrekkelijke terugverdientijden, en sterke garanties maakt het een voordelige keuze voor huiseigenaren.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen