Zonnepanelen Hillegom

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor zonnepanelen in Hillegom? Wij zijn jouw lokale expert voor hoogwaardige zonnepanelen en professionele installaties. Ontdek hoe we jou kunnen helpen om de overstap naar duurzame energie soepel en succesvol te maken.
Bij ons ben je altijd zeker van:

Zijn zonnepanelen in 2024 een goede investering in Hillegom?

In 2024 blijven zonnepanelen een waardevolle investering voor huiseigenaren in Hillegom.

Ondanks dat de kosten voor teruglevering van energie zijn gestegen, blijft de salderingsregeling van kracht, waardoor zonnepanelen nog steeds een hoog rendement opleveren. Dankzij de recente daling van de prijzen voor zonnepanelen, is de terugverdientijd meestal tussen de 4 en 8 jaar.

Voordelen van zonnepanelen

Reële berekening van de terugverdientijd van Zonnepanelen in Hillegom

Sommige installateurs maken fouten bij het berekenen van de terugverdientijd van zonnepanelen, omdat ze geen rekening houden met de kosten die uw  energieleverancier doorberekent voor het terugleveren van energie. Hierdoor lijkt de terugverdientijd vaak korter dan in werkelijkheid. 

Onze aanpak

Wij zorgen ervoor dat uw terugverdientijd nauwkeurig wordt berekend door ook deze extra kosten mee te nemen, zodat u een realistisch beeld krijgt van uw investering.

Wilt u weten wat zonnepanelen in Hillegom voor u kunnen opleveren?

Financiering van zonnepanelen met een bouwdepot

Overweegt u zonnepanelen aan te schaffen met behulp van een bouwdepot in Hillegom?

Voorwaarden voor een bouwdepot:

Onze zonnesystemen

Dit zijn de meest gekozen pakketten. Weet u nog niet welk pakket voor u geschikt is? We denken graag met u mee. Neem contact op. De onderstaande zonnepanelen kun je bij ons laten installeren.

Kwaliteitsinstallatie door gecertificeerde vakmensen

Voor een snelle en professionele installatie van uw zonnepanelen werken wij uitsluitend met installQ-gecertificeerde monteurs die de nieuwste NEN-normen volgen. Zo bent u verzekerd van een veilige en nette installatie.

Onze garanties voor zonnepanelen in Hillegom

25 jaar volledige productgarantie op de zonnepanelen

Eventuele defecten of storingen worden binnen 25 jaar kosteloos door ons opgelost. Ook na deze periode blijven wij u ondersteunen bij problemen.

30 jaar vermogensgarantie op de zonnepanelen

Wij garanderen dat de zonnepanelen gedurende 30 jaar niet meer dan 0,4% van hun oorspronkelijke vermogen per jaar verliezen door slijtage.

10 jaar productgarantie op de omvormer

Mocht er binnen 10 jaar een defect optreden bij de omvormer, dan lossen wij dit kosteloos op. Ook na deze garantieperiode blijven wij ondersteuning bieden.

2 jaar volledige Installatiegarantie

Naast de productgarantie bieden wij ook 2 jaar garantie op de installatie. Bij problemen door foutieve installatie lossen wij dit kosteloos voor u op.

Altijd inzicht in je zonnepanelen met de monitoring app

Met de handige monitoring app kun je in real-time de opbrengst van de zonnepanelen bekijken, ook kun je de opbrengst terug zien van de afgelopen periode. Dit is bijvoorbeeld handig om te bepalen wanneer je het beste stroom kunt gaan gebruiken van de zonnepanelen. 

Wil je Zonnepanelen Laten Installeren in Hillegom?

Energierijk Ondernemen uit Cruquius is uw lokale zonnepanelen installateur die u graag adviseert en begeleid bij het kopen van zonnepanelen in Hillegom. Geen oneindige bandjes en keuzemenu’s, maar direct een medewerker aan de lijn die u netjes te woord staat, daar staat energierijk ondernemen voor.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen