Zonnepanelen Heemstede

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor zonnepanelen installatie in Heemstede? Energierijk Ondernemen is jouw lokale expert voor hoogwaardige zonnepanelen en professionele installaties. Ontdek hoe we je kunnen helpen om de overstap naar duurzame energie soepel en succesvol te maken.

Is het rendabel om zonnepanelen te laten plaatsen in Heemstede in 2024?

Ja, ook in 2024 is het rendabel om zonnepanelen te laten plaatsen in Heemstede.

De salderingsregeling blijft bestaan en ondanks de verhoogde kosten voor het terugleveren van energie blijven zonnepanelen een investering met een hoog rendement dat je vaak al binnen 4 tot 8 jaar hebt terugverdiend. Dit komt mede door de enorme prijsdaling van zonnepanelen de afgelopen tijd.

Zonnepanelen gaan zeker 25 jaar mee, wat betekent dat u minimaal 17 jaar kunt genieten van gratis energie. Buiten de gratis energie draagt u met deze investering tegelijkertijd bij aan het verduurzamen van uw toekomst door zelf groene energie op te wekken.

Terugverdientijd berekening voor het laten plaatsen van zonnepanelen in Heemstede

Veel installateurs van zonnepanelen maken fouten bij het berekenen van de terugverdientijd van zonnepanelen doordat ze geen rekening houden met de kosten die uw energieleverancier doorberekent voor het terugleveren van energie. Waardoor de terugverdientijd er vaak rooskleuriger uitziet dan dat het in werkelijkheid is.

Wij berekenen uw terugverdientijd door rekening te houden met de kosten die uw energieleverancier doorberekent, hierdoor weet u zeker dat de berekende terugverdientijd reëel is.

Bent u geïnteresseerd in het rendement van zonnepanelen in Heemstede en wilt u een correcte offerte ontvangen?

Klik op de onderstaande knop en ontvang snel en eenvoudig een offerte voor het laten plaatsen van zonnepanelen in Heemstede.

Zonnepanelen kopen uit een bouwdepot

Wil je zonnepanelen kopen via een bouwdepot in Heemstede?

Onze zonnepanelen voldoen aan de eisen van een bouwdepot, namelijk;

De verbouwing moet het huis meer waard maken en het moet een vast onderdeel van het huis zijn.

Een bouwdepot vraag je aan bij je hypotheekverstrekker en kun je gebruiken om de kosten van zonnepanelen te financieren. 

Onze zonnesystemen

Dit zijn de meest gekozen pakketten. Weet u nog niet welk pakket voor u geschikt is? We denken graag met u mee. Neem contact op. De onderstaande zonnepanelen kun je bij ons laten installeren.

Zonnepanelen geplaatst in Heemstede door gecertificeerde monteurs

Natuurlijk wil je dat de installatie van uw zonnepanelen snel en vakkundig gebeurt.

Onze monteurs werken volgens de laatste NEN normen en zijn installQ gecertificeerd, hierdoor bent u verzekerd van een veilige en nette installatie.

25 jaar volledige productgarantie op de zonnepanelen

Mocht er binnen 25 jaar na aanschaf van de zonnepanelen een defect of storing optreden bij een van de zonnepanelen, wordt deze kosteloos, snel en vakkundig opgelost door een van onze monteurs. Ook na deze garantieperiode staan we altijd klaar om samen te kijken naar een gepaste oplossing als er een defect of storing optreedt.

30 jaar vermogensgarantie op de zonnepanelen

Los van de 25 jaar productgarantie krijgt u bij Energierijk Ondernemen ook een 30 jaar vermogensgarantie. Dit houdt in dat we garanderen dat de zonnepanelen gedurende 30 jaar niet meer dan 0.4% van hun originele Wattpiek vermogen zullen verliezen door slijtage.

10 jaar productgarantie op de omvormer

Mocht er binnen 10 jaar na aanschaf van het zonnesysteem een defect of storing optreden bij de omvormer, wordt deze kosteloos, snel en vakkundig opgelost door een van onze monteurs. Ook na deze garantieperiode staan we altijd klaar om samen te kijken naar een gepaste oplossing als er een defect of storing optreedt.

2 jaar volledige Installatiegarantie

Los van de 2 jaar volledige productgarantie geven we nog 2 jaar volledige installatiegarantie. Wanneer er door een foutieve installatie een storing of defect optreedt in het zonnesysteem, wordt deze kosteloos, snel en vakkundig opgelost door een van onze monteurs.

Altijd inzicht in je zonnepanelen met de monitoring app

Met de handige monitoring app kun je in real-time de opbrengst van de zonnepanelen bekijken, ook kun je de opbrengst terug zien van de afgelopen periode. Dit is bijvoorbeeld handig om te bepalen wanneer je het beste stroom kunt gaan gebruiken van de zonnepanelen. 

Wil je Zonnepanelen Laten Installeren in Heemstede?

Energierijk Ondernemen uit Cruquius is uw lokale zonnepanelen installateur die u graag adviseert en begeleid bij het kopen van zonnepanelen in Heemstede. Geen oneindige bandjes en keuzemenu’s, maar direct een medewerker aan de lijn die u netjes te woord staat, daar staat energierijk ondernemen voor.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen