Zonnepanelen in Bennebroek, een slimme investering

Ben je op zoek naar een betrouwbare installateur voor zonnepanelen in Bennebroek? Energierijk Ondernemen staat garant voor hoogwaardige zonnepanelen en professionele installaties. Ontdek hoe we je kunnen helpen om de overstap naar duurzame energie soepel en succesvol te maken.

Zijn zonnepanelen in 2024 een slimme investering in Bennebroek?

Zonnepanelen blijven in 2024 een slimme investering voor huiseigenaren in Bennebroek. Ondanks de gestegen kosten voor teruglevering van energie, zorgt de salderingsregeling ervoor dat zonnepanelen een aantrekkelijk rendement bieden. Door de recente prijsdalingen van zonnepanelen ligt de terugverdientijd meestal tussen de 4 en 8 jaar.

 

Echte terugverdientijd Zonnepanelen berekening

Sommige installateurs maken fouten in hun berekeningen door de kosten die uw energieleverancier aanrekent voor teruglevering van energie niet mee te nemen. Hierdoor lijkt de terugverdientijd korter dan in werkelijkheid.

Onze werkwijze

Wij zorgen voor een nauwkeurige berekening van uw terugverdientijd door ook deze extra kosten mee te nemen. Zo krijgt u een realistisch beeld van uw investering.

Wilt u weten wat zonnepanelen in Bennebroek voor u kunnen betekenen?

Zonnepanelen financieren met een bouwdepot

Denkt u aan het aanschaffen van zonnepanelen met een bouwdepot in Bennebroek?

Voorwaarden voor een bouwdepot

De woningverbetering moet de waarde van uw huis verhogen en een permanent onderdeel van de woning zijn.

U kunt bij uw hypotheekverstrekker een bouwdepot aanvragen om de kosten van zonnepanelen te financieren.

Onze zonnesystemen

Dit zijn de meest gekozen pakketten. Weet u nog niet welk pakket voor u geschikt is? We denken graag met u mee. Neem contact op. De onderstaande zonnepanelen kun je bij ons laten installeren.

Installatie door gecertificeerde vakmensen

Wij werken uitsluitend met installQ-gecertificeerde monteurs die de nieuwste NEN-normen volgen voor een veilige en professionele installatie van uw zonnepanelen. 

Onze garanties voor zonnepanelen in Bennebroek

25 jaar productgarantie op de zonnepanelen:

Eventuele defecten of storingen lossen wij binnen 25 jaar kosteloos op. Ook na deze periode bieden wij ondersteuning bij problemen.

30 jaar vermogensgarantie op de zonnepanelen:

Wij garanderen dat de zonnepanelen gedurende 30 jaar niet meer dan 0,4% van hun oorspronkelijke vermogen per jaar verliezen door slijtage.

10 jaar productgarantie op de omvormer:

Als er binnen 10 jaar een defect optreedt bij de omvormer, lossen wij dit kosteloos op. Ook na deze garantieperiode blijven wij ondersteuning bieden.

2 jaar installatiegarantie:

Naast de productgarantie bieden wij 2 jaar garantie op de installatie. Problemen door foutieve installatie worden kosteloos opgelost.

Altijd inzicht in je zonnepanelen met de monitoring app

Met de handige monitoring app kun je in real-time de opbrengst van de zonnepanelen bekijken, ook kun je de opbrengst terug zien van de afgelopen periode. Dit is bijvoorbeeld handig om te bepalen wanneer je het beste stroom kunt gaan gebruiken van de zonnepanelen. 

Wil je Zonnepanelen Laten Installeren in Bennebroek?

Wil je profiteren van de voordelen van zonne-energie in Bennebroek? Neem vandaag nog contact op met Energierijk Ondernemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces, van advies en planning tot installatie en nazorg. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe je kunt bijdragen aan een duurzamere toekomst met zonnepanelen.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen