Over onze thuisbatterijen

Slimme Thuisbatterijen

Onze slimme thuisbatterijen kunnen door middel van geavanceerde software opladen wanneer stroom het goedkoopst is, en ontladen wanneer deze het duurst is om in te kopen van het net, dit bespaart al gauw honderden euro’s op jaarbasis!

Buiten deze uiterst slimme functie is het natuurlijk mogelijk om de stroom die je overdag hebt opgewekt met je zonnepanelen op te slaan in de thuisbatterij zodat je deze stroom ‘s avonds weer kunt gebruiken.

Goed verzekerd met de garanties van Energierijk Ondernemen.

De thuisbatterij van Energierijkondernemen is sterk, van hoge kwaliteit en gemaakt om jaren mee te gaan.

Toch is het altijd mogelijk dat er tijdens de fabricage in de fabriek of bij de installatie een foutje gemaakt wordt. In dit geval is het natuurlijk fijn dat u verzekerd bent van de garanties die u bij de thuisbatterij krijgt. Maar welke garanties krijgt u eigenlijk als u een thuisbatterij aanschaft bij Energierijk Ondernemen? We vertellen het hieronder. 

2 jaar volledige productgarantie

Mocht er binnen twee jaar na aanschaf van de thuisbatterij een defect of storing optreden, wordt deze kosteloos, snel en vakkundig opgelost door een van onze monteurs. Ook na deze garantieperiode staan we altijd klaar om samen te kijken naar een gepaste oplossing als er een defect of storing optreedt.

2 jaar volledige Installatiegarantie

Los van de twee jaar volledige productgarantie geven we nog 2 jaar volledige installatiegarantie. Wanneer er door een foutieve installatie een storing of defect optreedt bij de thuisbatterij, wordt deze kosteloos, snel en vakkundig opgelost door een van onze monteurs. Ook na deze garantieperiode staan we altijd klaar om samen te kijken naar een gepaste oplossing als er een defect of storing optreedt.

Onze thuisbatterijen

Dit zijn de meest gekozen thuisbatterijen. Weet u nog niet welke thuisbatterij voor u geschikt is? We denken graag met u mee.
Neem contact op.

Altijd inzicht met de monitoring app

Met de handige monitoring app kunt u in real-time de thuisbatterij status beheren en bekijken. Stel bijvoorbeeld vaste tijden in dat de thuisbatterij stroom moet gaan opslaan, bijvoorbeeld in de dalmomenten.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Veel gestelde vragen

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen