Over onze Laadpalen

Ervaar het gemak van laden bij u thuis

Altijd een plek voor uw elektrische auto.

U kent het wel, u komt bij de publieke laadpaal bij u in de buurt en er is geen plek meer vrij voor uw elektrische auto. Dit probleem is verleden tijd wanneer u ervoor kiest om een eigen laadpaal te plaatsen bij u op de oprit. Aansluiten op de auto en gemakkelijk de laadsessie starten en eindigen met de handige gratis app. 

Prijsverschil publiek versus privé laden.

Laden bij een publieke laadpaal kost al gauw tussen de € 0,40 en € 0,80 per kWh. De prijzen verschillen per dag, en verschillende laadpaal exploitanten hanteren ook verschillende prijzen waardoor u nooit precies weet wat u nou eigenlijk betaalt voor het laden. Het is fors duurder dan laden bij u op de oprit, waar u slechts het tarief voor stroom betaalt volgens uw energiecontract.

Gebruik maken van daltarieven.

Door gebruik te maken van de uiterst slimme functie van de laadapp kunt u vaste laadtijden instellen. 

Zo stelt u bijvoorbeeld in dat de auto van maandag tot en met vrijdag van 00:00 ‘s nachts tot 06:00 uw auto oplaadt, op dit moment is stroom vaak goedkoop.

Ook kan het voordelig zijn om in te stellen dat de auto elke dag ’s middags opgeladen wordt als de zon schijnt, mits u al zonnepanelen bezit.

Goed verzekerd met de garanties van Energierijk Ondernemen.

De laadpaal van Energierijkondernemen is robuust, waterdicht en gemaakt om het Nederlandse klimaat te trotseren.  Toch is het altijd mogelijk dat er tijdens de fabricage in de fabriek of bij de installatie op uw oprit een foutje gemaakt wordt. In dit geval is het natuurlijk fijn dat u verzekerd bent van de garanties die u bij de laadpaal krijgt. Maar welke garanties krijgt u eigenlijk als u een laadpaal aanschaft bij Energierijkondernemen? We vertellen het hieronder. 

2 jaar volledige productgarantie

Mocht er binnen twee jaar na aanschaf van de laadpaal een defect of storing optreden, wordt deze kosteloos, snel en vakkundig opgelost door een van onze monteurs. Ook na deze garantieperiode staan we altijd klaar om samen te kijken naar een gepaste oplossing als er een defect of storing optreedt.

2 jaar volledige Installatiegarantie

Los van de twee jaar volledige productgarantie geven we nog 2 jaar volledige installatiegarantie. Wanneer er door een foutieve installatie een storing of defect optreedt bij de laadpaal, wordt deze kosteloos, snel en vakkundig opgelost door een van onze monteurs. Ook na deze garantieperiode staan we altijd klaar om samen te kijken naar een gepaste oplossing als er een defect of storing optreedt.

Onze laadpalen

Dit zijn de meest gekozen laadpalen. weet u nog niet welke laadpaal u nodig heeft? We denken graag met u mee. Neem contact op.

Altijd inzicht met de laadapp

Met de handige laadapp kunt u onder andere een laadsessie starten, standaard laadtijden instellen, voltooide laadsessies bekijken, actuele laadsessies bekijken en nog veel meer! Stel bijvoorbeeld vaste tijden in dat een laadsessie gestart moet worden, of bekijk over hoelang de huidige laadsessie voltooid is. 

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen