Onze installateur komt jouw laadpaal thuis plaatsen

Onze installateur komt jouw laadpaal thuis installeren. Zo voorkom je stress van bezette openbare oplaadpunten. Laad jouw elektrische auto thuis op tegen lage kosten met onze voordelige installatieservice. Thuisladen met een door Energierijk Ondernemen geïnstalleerde laadpaal kost slechts een fractie van de openbare laadkosten, die kunnen oplopen tot €0,80 per kWh. 

Laadpaal Thuis Installeren - Geniet van het Gemak van Thuis Laden

Economisch Laden met Onze App

Gebruik onze handige app om laadsessies te starten en te beheren, stel vooraf geplande tijden in om te laden tijdens goedkopere daluren, en volg zowel afgeronde als actieve sessies. Dit slimme systeem help jou honderden euro’s per jaar te besparen.

Kwaliteitsinstallatie en Uitgebreide Garantie
Onze gekwalificeerde installateurs zorgen voor een feilloze installatie van jouw laadpaal. Elke laadpaal wordt ondersteund door een uitgebreide product- en installatiegarantie van twee jaar. Geniet van betrouwbaarheid met onze robuuste, waterdichte laadpalen, ideaal voor het Nederlandse klimaat.

Aanbod en Specificaties
Wij bieden laadoplossingen aan die geschikt zijn voor zowel een- als driefasige meterkastaansluitingen, met een maximale laadsnelheid van 22 kW. Beheer je laadsessies eenvoudig via onze geïntegreerde app of het gebruiksvriendelijke LCD-display. 

Goed verzekerd met de garanties van Energierijk Ondernemen.

Vertrouw op de robuuste kwaliteit van onze laadpalen, die zijn ontworpen om alle weersomstandigheden te doorstaan. Ondanks de hoge kwaliteitsstandaarden kan er soms een fabricagefout optreden. Mocht dit binnen twee jaar gebeuren, dan repareren onze ervaren monteurs elk defect snel en zonder extra kosten. Naast onze volledige productgarantie bieden wij ook twee jaar installatiegarantie, waarbij eventuele installatiefouten worden verholpen.

2 jaar volledige productgarantie

Mocht er binnen twee jaar na aanschaf van de laadpaal een defect of storing optreden, wordt deze kosteloos, snel en vakkundig opgelost door een van onze monteurs. Ook na deze garantieperiode staan we altijd klaar om samen te kijken naar een gepaste oplossing als er een defect of storing optreedt.

2 jaar volledige Installatiegarantie

Los van de twee jaar volledige productgarantie geven we nog 2 jaar volledige installatiegarantie. Wanneer er door een foutieve installatie een storing of defect optreedt bij de laadpaal, wordt deze kosteloos, snel en vakkundig opgelost door een van onze monteurs. Ook na deze garantieperiode staan we altijd klaar om samen te kijken naar een gepaste oplossing als er een defect of storing optreedt.

Onze laadpalen

Dit zijn de meest gekozen laadpalen. weet u nog niet welke laadpaal u nodig heeft? We denken graag met u mee. Neem contact op.

Altijd inzicht met de laadapp

Onze veelzijdige laadapp biedt volledige controle over het laadproces. Je kunt niet alleen laadsessies op afstand starten en stoppen, maar ook tijdsinstellingen voor automatisch laden tijdens goedkopere tariefuren programmeren. De app biedt een gedetailleerd overzicht van zowel lopende als voltooide laadsessies, waardoor je altijd inzicht heeft in jouw laadgewoonten. 

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen